Bolig og Husrenovering

DUUS TØMRER

HORSENS

Projekter Total Ombygning DUUS TØMRER - Bolig og husrenovering

Bolig og husrenovering

renovering eller

forsikringsskader

Drømmer du om en bolig og husrenovering? Så kan DUUS TØMRER hjælpe dig. Vi udfører både større husrenoveringer og mindre renoveringer som udskiftning af vinduer. Skal jeres køkken moderniseres, trægulvene skiftes, eller trænger jeres badeværelse til en opgradering?

Det kan også være at skaden er sket, og du nu står med uforudsete renoveringer. Vi håndterer alle forsikringsskader såsom, brand, råd, indbrud, storm og vandskader. Vi formidler gerne dialogen mellem dig og dit forsikringsselskab.

DUUS TØMRER vægter også højt at bruge kræfter på renovering af det eksisterende. Oftest er materialerne og håndværket for måske 100 år siden stadig i god kvalitet. Detaljerne kan ses, og vi hjælper med at bevare dem. Det kan også være, at det er for sent at bevare noget, som f.eks. er gået i råd, ønsker du en genopbygning som før, kan vi også hjælpe dig.

Drømmer du om, at udseendet på dit hus skal ændres? er dine vinduer og døre udtjente og utætte, og trænger til en udskiftning, hjælper vi med at finde en ny og energioptimeret løsning. Vi hjælper også gerne med udskiftning af udvendigt træværk til vedligeholdelsesfrie alternativer, så slipper du også for ulejligheden med vedligehold og maling.

Uanset hvilke behov og drømme du må sidde med for dit hus eller bolig, kan vi hos DUUS TØMRER hjælpe dig med alt inden for boligrenovering.   

Energioptimering af din bolig

I Horsens

Og omegn

Forsvinder varmen ud af dit hus? Så kan energioptimering af dit hus være en god løsning, som DUUS TØMRER kan hjælp dig med. Der er mange fordele ved at få energioptimeret sit hus, ikke nok med, at man på sigt kan spare penge på f.eks. varmeregningen, så kan man også søge om tilskud til energioptimering af sin bolig, være med til at skåne klimaet og øge boligværdien. Vi anbefaler at hvis man er i gang med en bolig og husrenovering, at man samtidig kigger på at energioptimere boligen i samme omgang.

Så er din bolig ikke tidssvarende og trænger til energioptimering, kan vi hjælpe med udskiftning af vinduer, døre, efterisolering og meget mere.

Træ facaderenovering DUUS TØMRER - Bolig og husrenovering

Bolig og husrenovering i Horsens

Renoveringsdrømme

DUUS TØMRER

DUUS TØMRER kan hjælpe dig med at opfylde dine renoveringsdrømme, om det er dit badeværelse, dit køkken, din lejlighed, dit hus, dit parcelhus, dit sommerhus eller hele boligen. Alt fra kælder til kvist, du er altid med i processen omkring valg af materialer.

Er du nysgerrig på en bolig og husrenovering, som skal give glæde i mange år, skal det selvfølgelig udføres i god kvalitet og af faglige kompetente tømrer, som du finder hos os.

FÅ et uforpligtende tilbud

Så er du bedre

stillet

Det siger vores kunder

5/5

Følg os her

Du finder os her