TømrerARBEJDE

DUUS TØMRER

HORSENS

Vinduesmontage DUUS TØMRER - Renovering af erhverv - Tømrerarbejde i Horsens

Udskiftning af døre og vinduer

Tømrerarbejde i Horsens

DUUS TØMRER

DUUS TØMRER tilbyder professionelt tømrerarbejde i Horsens og omegn, samt udskiftning af døre og vinduer. Trænger dine vinduer til en kærlig hånd, eller binder døren?

Tænker du på at energioptimere din bolig, så er en udskiftning af døre og vinduer en fordel, da de nye tidssvarende vinduer og døre er bedre isoleret, hvilket kan give store besparelser på varmeregningen.

Vi arbejder med alle typer af vinduer, uanset om det er træ, plast eller aluminium. Er dine døre og vinduer gamle og slidte? Tag kontakt til DUUS TØMRER, Vi har mange års erfaring i udskiftning af døre og vinduer for private, men også for erhvervskunder.

Du kan få energifradrag jf. Energistyrelsens Bygningspulje f.eks. ved udskiftning af facadevinduer. Derudover kan du benytte dig af håndværker fradrag hvis du f.eks. skal have nye terrassedøre, ruder og vinduer. Skulle du stadig sidde tilbage med spørgsmål, så kontakt os for at høre mere.

Forsikringsskader til udbedring

Egebjerg

8700 Horsens

Har uheldet været ude og står du med nogle skader til udbedring? DUUS TØMRER udfører professionel og effektiv hjælp til at udbedre forsikringsskaderne. Vi formidler gerne dialogen mellem dig og dit forsikringsselskab. DUUS TØMRER er eksperter i:

Forsikringsskader findes i mange forskellige afskygninger. Forsikringsskader kan opstå på baggrund af f.eks. indbrud, dårlig udført håndværk eller selvforskyldte skader. Forsikringsskader kan også ske som følge af naturens kræfter, som vi ikke er herre over f.eks. stormskader, vandskader og brandskader.

Derudover udfører vi både midlertidige løsninger, for at mindske skaden i første omgang, samt permanente løsninger. Lad DUUS TØMRER udbedre dine forsikringsskader.

I de fleste tilfælde vil din forsikringsaftale henvise til §51 Jf. Forsikringsaftaleloven, som er bestemt at du som iagttager til skaden bør formindske skadens omfang mest muligt. Her kan DUUS TØMRER også hjælpe dig. Er skaden sket, og bor du i Horsens eller omegn, bør du kontakt DUUS TØMRER hurtigst muligt. Vi udfører professionelle og effektive løsninger.

Service Tagrenovering DUUS - Tømrerarbejde i Horsens

Nye udhæng

Duus

tømrer

Nye udhæng i træ eller vedligeholdelsesfrie materialer? Der er mange muligheder – og mange forskellige meninger, når vi snakker om udhæng. DUUS TØMRER rådgiver og guider dig gerne, så du i sidste ende står med den bedste løsning og kvalitet.

Udhæng og dens funktion

Formålet med et udhæng er at ventilere tagkonstruktionen hvilket er yderst vigtigt, men også for at beskytte facaderne mod det danske vejr. Derudover hjælper udhæng også ved, at lede vandet væk med tagrender. Har dit hus facadebeklædning af træ, fungere udhæng også som konstruktiv træbeskyttelse.

Tiden og forskellen med udhæng

Vi ved at det hele variere fra hus til hus, hvordan udhænget er formet. Murermestervillaer fra 1900 – 1945, havde ofte slet ikke noget udhæng, men blot gesims. Huse opført fra 1970 – 1980 havde ofte udhæng med skjulte tagrender og i nyere huse ser man tit udhæng med vandret underbeklædning. Det er oftest vanskeligt at vedligeholde og rense skjulte tagrender, derudover er det svært at holde opsyn med evt. rådskader grundet tilstoppede tagrender.

Tømrerarbejde i Horsens: eksperter i Nye udhæng

DUUS TØMRER har mange års erfaring, vi er eksperter i ombygning af udhæng med skjulte tagrender til nye flotte vedligeholdelses venlige tagrender. Så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på dine udhæng.

renovering af inddækninger

Tømrerarbejde

Egebjerg, 8700 Horsens

Vi oplever ofte at inddækninger bliver overset, når huse skal vedligeholdes. Inddækninger er helt centralt for, at holde taget tæt. Du finder dine inddækninger næsten alle steder, men helt præcis finder du dem hvor to bygningsdele møder hinanden, hvor overgangen er lavet som inddækning af aluminium eller zink. Hvis vi kigger på ældre huse, blev de ofte lavet i bly.

Du finder dem f.eks. her:

Ligesom så mange andre materialer bliver inddækninger også slidt og tæres i det danske vejr. Inddækningerne kan løsne sig eller revne, og ofte er det årsagen til, at vand kan trænge ind i de underliggende konstruktioner og være årsag til f.eks. svamp, råd og fugtskader.

DUUS TØMRER tilser og renovere inddækninger for både private og erhverv. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde i Horsens.

Firmabiler DUUS TØMRER - Renovering af erhverv - Tømrerarbejde i Horsens

Renovering

Tømrerarbejde i Horsens

DUUS tømrer

Har du andre tømreropgaver i Horsens og omegn som f.eks. ny træterrasse, plankeværk i haven, ny trappe, nye gulve, nye tagrender, nye lofter eller renovering af udestuen. Vi kan med andre ord tilbyde alle former for tømrer- og snedkerarbejde.

Vi arbejder og udfører tømreropgaver i Horsens, Skanderborg, Vejle, Aarhus, Silkeborg, Brande og nærliggende byer. Kunne du tænke dig at høre nærmere om hvad vi kan tilbyde? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og står klar til at løse dine tømreropgaver.

FÅ et uforpligtende tilbud

Så er du bedre

stillet

Det siger vores kunder

5/5

Følg os her

Du finder os her