Renovering af Erhverv / Kontor

DUUS TØMRER

HORSENS

Vinduesmontage DUUS TØMRER - Renovering af erhverv - Tømrerarbejde i Horsens

Renovering af erhverv

i Horsens

og omegn

Går du med tanker omkring renovering af erhverv? kontakt DUUS TØMRER vi er eksperter i alt, når det kommer til renovering for erhverv. Vi klarer alt fra en større ombygning/tilbygning, optimering af lysindfald, energioptimering, eller blot en udskiftning af et vindue.

Vi har derudover også fast samarbejde med en række håndværksvirksomheder, så vi kan tilbyde at udføre totalentrepriser indenfor erhverv.

Renovering af erhverv og kontor

Egeberg, 8700 Horsens

og omegn

DUUS TØMRER tilbyder renovering af kontor, trænger dit kontor eller jeres mødelokaler til en opdatering, står vi klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at skabe mere plads og forbedre funktionalitetsniveauet, samt rammerne for et bedre arbejdsmiljø.

Vi hjælper med, at skabe bedre indeklima for medarbejderne f.eks. ved at skabe mere lys med glaspartier, udføre ventilationsløsninger, fleksibel indretning, efterisolering, lyddæmpende vægge og lofter, udskiftning af døre, gulve og vinduer, alt til gavn for arbejdsmiljøet.

Det kan også være at kontormiljøet skal have en stilændring til f.eks. New Yorker stil, Nordisk stil eller genskabning af gammelt flot træværk, såsom synlige hanebånd ved udnyttelse af loft til kip, eller andre bevaringsværdige ting.

Projekter Kontor Erhverv DUUS TØMRER - Renovering af erhverv

Sparring og Rådgivning om Renovering af erhverv

Renovering af Kontor / Erhverv

DUUS tømrer

DUUS TØMRER står klar til sparring og rådgivning omkring renovering af erhverv / kontor. Står du med renoveringstanker eller byggetanker til din virksomhed eller kontor, så ring eller send os en mail i dag.

Du finder alle vore kontaktoplysninger her.

FÅ et uforpligtende tilbud

Så er du bedre

stillet

Det siger vores kunder

5/5

Følg os her

Du finder os her