Projekter indenfor privat

Arbejde udført af

DUUS TØMRER

Projekter indenfor privat i Danmark

Vi laver alt traditionelt

Tømrerarbejde

DUUS TØMRER har udført mange projekter indenfor privat området igennem årene. Vor tømrere har ekspertise i alt fra nybyggeri til renovering af eksisterende bygninger. Vi kan hjælpe med alt fra grundlæggende tømrerarbejde til specialiserede opgaver.

DUUS TØMRER er dit første og sikre valg, da vi har vores faglighed og erfaring med os. Vi tilbyder en bred vifte af opgaver til private, herunder konstruktion af nye bygninger, renovering af eksisterende bygninger, installation af døre og vinduer, tagdækning og meget mere.

Du finder os i hele Danmark oftest i Østjylland. Kontakt os for at få mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit specifikke projekt.

Totalrenovering på Stensballe Strandvej

DUUS TØMRER har totalrenoveret et hus på Stensballe Strandvej. Vor tømrere har stor erfaring med totalrenovering samt modernisering af boliger i alle størrelser og stilarter.

Tagrenovering i Egebjerg

DUUS TØMRER har udført tagrenovering i Egebjerg. Vor tømrere er eksperter i tag og tagrenovering af alle typer. Vi hjælper altid kunden med at udvælge det tag, som passer bedst til boligen.

Facaderenovering i Odder

DUUS TØMRER har udført facaderenovering og udhæng på et hus i Odder. Vi udfører facaderenovering og modernisering af boliger i alle størrelser og stilarter. Her ses beklædningen i Canadisk Cedertræ.

Totalrenovering i Middelfart

DUUS TØMRER har total renoveret et hus i Middelfart.
Vi kan udføre totalrenoveringer af din bolig, samt hjælpe dig fra start til slut. Hvis du søger specialtilpassede løsninger, kan vi også løse dette.

Renovering indenfor og udenfor i Tranbjerg

DUUS TØMRER har renoveret både indenfor og udenfor i Tranbjerg. Vi udfører gerne flere opgaver samtidig, kontakt os og få flere af dine drømme opfyldt.

Ombygning og tilbygning i Egebjerg

DUUS TØMRER har udført en total ombygning og tilbygning i Egebjerg.
Vi udfører gerne totalombygning samt tilbygning af din bolig.

Renovering af Hus og Carport

DUUS TØMRER har renoveret et hus og carport i Torsted med nye udhæng, tagrender, døre og vinduer. Kontakt os for sparring om beklædnings og udhængsløsninger.

Vognly/skur ombygget til bolig/vindfang

DUUS TØMRER har ombygget et vognly/skur, til bolig/vindfang i Middelfart.

Hollænderhuset i Gl. Skagen

DUUS TØMRER kan findes rundt i Danmark også i Skagen, her har DUUS TØMRER f.eks. arbejdet på Hollænderhuset i Gl. Skagen.

Tag og konstruktioner

DUUS TØMRER har udført mange tagkonstruktioner og lagt nyt tag for mange private.

Vi kan tilbyde

Læs mere om hvad vi kan tilbyde

til Private

Følg os her

Du finder os her