Til og ombygning

DUUS TØMRER

Horsens

Tilbygningen DUUS TØMRER - Til og ombygning

Til og ombygning i alle størrelser

I Horsens

og omegn

DUUS TØMRER tilbyder alt inden for til og ombygning i alle størrelser. En tilbygning kan være et godt og billigere alternativ til en flytning. Står du og mangler flere kvadratmeter, en lækker udestue, værksted, carport, garage eller en dejlig overdækket terrasse, så kontakt DUUS TØMRER.

Har du brug for hjælp til tilbygning i Horsens eller omegn? Mangler du ideer eller søger du sparring til hvordan det skal laves, hvilke materialer der skal bruges, og evt. være med i processen til, at få tegnet jeres tilbygning. DUUS TØMRER står klar med hjælpen til at opfylde dine tilbygningsdrømme.

Vi kan hjælpe dig fra start til slut, dvs. vi kan være med fra byggeansøgning ved kommunen, til du står med det færdige resultat.

Til og ombygning hvad kræver det?

Duus

Tømrer

En til og ombygning kræver ikke nødvendigvis en byggetilladelse, hvis man ikke øger boligarealet. Men der er stadig meget man skal være opmærksom på, for selvom man ikke i alle tilfælde skal søge om byggetilladelse, kan en mindre til og ombygning have konstruktive udfordringer, hvis den f.eks. medfører ændringer i bærende konstruktioner. Husk derfor altid at rådføre dig først.

DUUS TØMRER har mange års erfaring med til og ombygning, så du kan trygt ringe til os for hjælp. Vi vil med glæde vejlede og rådgive dig i forbindelse med din til og ombygning.

om os - Til og ombygning DUUS

Totalrenovering

Totalrenovering i Horsens

og omegn

Står du overfor en totalrenovering af dit hus? Eller går du med byggetanker om f.eks. til og ombygning? DUUS TØMRER kan hjælpe dig med en totalrenovering af din bolig, så huset bliver et tidssvarende og energivenligt hjem.

I ældre huse kan kvadratmeterne ofte udnyttes bedre, herunder kan dagslys, komfort og. energiudnyttelse samtidig ofte optimeres. Vi står klar til at hjælpe dig og søger du inspiration, sparring eller rådgivning kan du kontakte os her.

FÅ et uforpligtende tilbud

Så er du bedre

stillet

Det siger vores kunder

5/5

Følg os her

Du finder os her