Projekter indenfor erhverv

Arbejde udført af

DUUS TØMRER

Projekter indenfor erhverv i Danmark

Vi laver alt traditionelt

Tømrerarbejde

DUUS TØMRER har udført mange projekter indenfor erhverv gennem årene. Vor tømrere har ekspertise i alt fra nybyggeri til renovering af eksisterende bygninger. Vi kan hjælpe med alt fra grundlæggende tømrerarbejde til specialiserede opgaver.

DUUS TØMRER er dit første og sikre valg, da vi har vores faglighed og erfaring med os. Vi tilbyder en bred vifte af opgaver til erhverv, herunder konstruktion af nye bygninger, renovering af eksisterende bygninger, montering af døre og vinduer, tagdækning og meget mere.

Du finder os i hele Danmark, oftest i Østjylland. Kontakt os for at få mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit specifikke projekt.

Beringsgaarden Horsens

DUUS TØMRER har renoveret lejlighederne i Beringsgaarden i Horsens. Vor tømrere har erfaring med at renovere og modernisere lejligheder i forskellige størrelser og stilarter til forskellige erhvervsmæssige formål.

Eventpark Danmark

DUUS TØMRER har renoveret Eventpark Danmark. Vor tømrere har ekspertise i at bygge og renovere forskellige typer af faciliteter til events, og vi kan hjælpe med at designe og udføre specialtilpassede løsninger, der opfylder jeres behov.

Kontor renovering

DUUS TØMRER har renoveret flere forskellige kontorer rundt i Danmark. Vi kan renovere og modernisere kontorer i forskellige størrelser og stilarter. Vi kan hjælpe med alt fra opbygning af vægge, installation af døre og vinduer til trapperenovering og indbygning af skabe.

Renovering af lejligheder

DUUS TØMRER har renoveret et lejlighedskompleks i Risskov. Vor tømrere har mange års erfaring i renovering og nybyggeri af lejligheder til erhverv.

Vi kan tilbyde

Læs mere om hvad vi kan tilbyde

til erhverv

Følg os her

Du finder os her