Tag og Facaderenovering

DUUS TØMRER

HORSENS

Projekter Nyt tag DUUS TØMRER - Tag og facaderenovering

Nyt tag

Tag og facaderenovering

DUUS tømrer

Skal du have nyt tag? Så er du kommet til det rette sted, og du behøver ikke søge længere. Hos DUUS TØMRER har vi mange års erfaring med udskiftning af tag og facaderenovering. Vi udfører alt inden for tagrenovering i Horsens og omegn for både private og erhvervskunder.

Hvad koster et nyt tag?

Prisen afhænger i høj grad af, hvilken tagmateriale der skal vælges. Det kan f.eks. være ståltag m. Klikfals, eternittag, tegltag, betontagstentag, tagpaptag eller Skifertag.

Spar penge på varmeregningen med nyt tag

Der er mange fordele ved, en tagrenovering. Ikke nok med at din bygning bliver flottere, så er det bestemt en investering, der får ejendomsværdien til top. Derudover har det ofte også en positiv påvirkning på din varmeregning, da man ofte vil efterisolere samtidig.

Kvalitet, ærligt arbejde og levering til tiden

Vi vægter kvalitet, ærligt arbejde og levering til tiden. Vi ved at en tagrenovering kan være en stor mundfuld, derfor udfører vi altid vores arbejde i tæt dialog med dig som kunde, så du føler dig tryg hele vejen igennem, samt at du til slut står med det ønskede resultat.

Brug for hjælp til dit nye tag?

Har du brug for erfarne og faglærte tømrere til udførelse af nyt tag, eller en tagrenovering i Horsens og omegn. Vi garanterer dig løsninger i topklasse og står klar til at hjælpe dig, kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Facadebeklædning i Horsens og omegn

Tag og facaderenovering

Horsens

Står du med et ønske om, at give din bolig et nyt og spændende udseende med facadebeklædning i f.eks. træ, stål, aluminium, skifer eller swisspearl?

Et parcelhus fra 70’erne kan få et moderne og udstråle mere personlighed med facadebeklædning, derudover højner det husets værdi både visuelt og økonomisk.

DUUS TØMRER laver alle former for let beklædning, vi står klar til at rådgive dig sikkert fra start til slut, vi monterer beklædningen grundigt, så du slipper for bekymringer.

FÅ et uforpligtende tilbud

Så er du bedre

stillet

Det siger vores kunder

5/5

Følg os her

Du finder os her