Sponsor

Vi er sponsor

DUUS TØMRER

Sponsorater

DUUS TØMRER

Vi støtter

Vi vælger, at sponsorere af flere årsager. En af de vigtigste ting er vores baggrund, vores rødder og opvækst, derfor ved vi hvor vigtig samhørighed og fællesskab er for lokalområdet.

Vi er meget beviste om, at DUUS TØMRER er en succes, fordi succesen bliver skabt af menneskerne omkring os. Vi er ikke kun sponsorer pga. reklame, men fordi det giver mening for os og vores værdier.

Vi investerer i fællesskab.

Sponsor for Horsens Nord U13

Fodbold Sponsor

DUUS TØMRER

Horsens Nord fodbold er 3 klubber der er lagt sammen, for at få mere bredde på årgangene. Egebjerg-Gedved-Østbirk. Sammenlægningen af de 3 klubber sker fra årgang U11. Duus Tømrer støtter den årgang der nu hedder U13 med i alt 45 drenge, fordelt på 3 niveauer.

1 hold på Liga 2B + 1 hold på Liga 4 + 1 hold på C2.

Det er et fantastisk fællesskab at være en del af, hvor spillere og forældre fra lokalområdet har et utroligt godt sammenhold. Det er også noget vi vægter højt i arbejdsregi, at kollegaer i Duus Tømrer på kryds og tværs har et godt sammenhold, og hver i sær gør hinanden stærke med hver deres kompetencer, ligesom på et fodboldhold.

Sponsor for Malou Jakobsen

Motocross Sponsor

DUUS TØMRER

Duus Tømrer sponsorerer også en solo sportsudøver. Nemlig Malou Jakobsen, der har ambitioner om at nå helt til tops i den kvindelige liga i VM Motocross. Malou er et ungt stort talent fra Børkop, der har vist rigtig godt potentiale til at komme langt i sporten. Hun har vist store fremskridt trods hendes unge alder. Der bliver arbejdet hårdt i teamet, og der skal til sådan en sport hentes økonomisk støtte fra sponsorer, for at få hjulene til at rende rundt.

Med den vilje og indsats Malou og teamet ligger for dagen, bakker Duus Tømrer op, så vi kan få en dansk kvinde til top i Motocross på det højeste niveau.

Følg os her

Du finder os her