Vi tilbyder

Tømrerarbejde i

Horsens

Tømrerarbejde DUUS

Tømrer

Vi laver alt traditionelt

tømrerarbejde

Vi udfører alt traditionelt tømrerarbejde, så står du og mangler en tømrer i Horsens, Skanderborg, Århus, Vejle eller resten af Midt og Østjylland, så er du landet det rigtige sted. DUUS TØMRER hjælper dig hvis dit tag er udtjent, eller du skal have skiftet døre og vinduer. Det kan være at jeres køkken eller badeværelse skal ombygges, eller måske i skal have et planteværk i haven med en dejlig træterrasse.

Så står du med nogle byggetanker eller nogle overvejelser til dit hjem? Hjælper DUUS TØMRER gerne med rådgivning, sparring, idéer og et uforpligtende tilbud.

Entreprise

Vi har lavet flere entrepriser

for private

Drømmer du om et nyt hus, sommerhus, udestue eller garage? Vi varetager gerne en hel entreprise, hvor vi følger dig fra byggetilladelsen er i hus, til du står med det færdige resultat. Vores opgave er at få dine ønsker og behov opfyldt.

Hvis DUUS TØMRER står for hele din entreprise undgår du at have telefonen limet til øret, være tovholderen og have kontakt til flere forskellige håndværkere – Vi giver dig nemlig mulighed for at kunne fokusere på dit ”drømmeprojekt”.

Træ facaderenovering DUUS TØMRER - Tag og facaderenovering

Service

Vi servicerer både private

og erhverv

Er skaden sket? Hjælper DUUS TØMRER også med forsikringsskader. Vi håndterer alle skader såsom brand, råd, indbrud, storm og vandskader, vi formidler gerne dialogen mellem dig og dit forsikringsselskab.

Skal du have renoveret dit tag, facade eller inddækninger, måske ønsker du at få udskiftet dine gamle skjulte tagrender, med nyt flot udhæng og tagrender tilpasset huset?

DUUS TØMRER tilbyder også ejendomsservice for private og erhverv. Vores service kan omfatte både opgaver, der skal udføres på dagligt basis, og dem som skal udføres med jævne mellemrum, på både ejendom og fællesarealer. 

FÅ et uforpligtende tilbud

Så er du bedre

stillet

Det siger vores kunder

5/5

Følg os her

Du finder os her