Nybyggeri

DUUS TØMRER

HORSENS

Biler DUUS TØMRER - Bolig og husrenovering & Nybyggeri

Entreprise og nybyggeri

Egebjerg

8700 Horsens

DUUS TØMRER laver komplette entrepriser. Så går du med drømme om et nyt hus, sommerhus, udestue eller garage? Varetager vi gerne en hel entreprise, hvor vi følger dig fra byggetilladelsen er i hus, til du står med det færdige resultat. Vores opgave er at få dine ønsker og behov opfyldt.

En hel entreprise varetaget af DUUS TØMRER, giver dig mulighed for, at undgå at have telefonen limet til øret, være tovholderen til nybyggeri og have kontakt til flere forskellige håndværkere – Vi giver dig nemlig mulighed for, at kunne fokusere på dit ”drømmeprojekt”.

Nybyggeri og byggeprojekter

Duus

Tømrer

Står du med planer eller ønsker at bygge nyt? Det kan være du har fundet din drømmegrund og er i den heldige situation, at du skal bygge dit drømmehus. DUUS TØMRER står klar til at hjælpe dig, vi har mange års erfaring inden for nybyg og byggeprojekter. Vi har erfaring med stort såvel som småt nybyggeri.

  • Parcelhuse
  • Rækkehuse
  • Erhvervsejendomme
  • Enkelt- og flerplanshuse
  • Carporte og garager
Nybyggeri DUUS - Tømrer i Horsens

Tømrer til nybyggeri i Horsens

Duus

tømrer

Er du bosiddende i Horsens eller omegn og har du planer om, at bygge dit drømmehus eller erhvervsejendom, så er DUUS TØMRER klar til at hjælpe med både rådgivning og sparring omkring nybyggeri. Vi tilbyder entrepriser og varetager alle tømrer og snedkeropgaver.

FÅ et uforpligtende tilbud

Så er du bedre

stillet

Det siger vores kunder

5/5

Følg os her

Du finder os her